Een groothandel en familiebedrijf gespecialiseerd in varkensvlees,

Dit is Wilmsvlees.

Wie zijn wij.

Wij zijn een groothandel in vlees gericht op horeca-groothandel, industrie, retail en export. Een erkende betrouwbare partner van praktisch alle grote vleeswaren- bedrijven in Nederland en België. We zijn gespecialiseerd in varkens vlees, en denken graag met onze klanten mee, we zullen geen uitdaging uit de weg gaan. Onze kracht is flexibiliteit en stellen onze klanten voorop en de kwaliteit centraal. Mede door ons eigen uitgebreide wagenpark zijn wij flexibel in onze leveringen en tijden.

Een familiebedrijf.

Al in 1962 begon Gerard Wilms met een grossierderij in vetten en vlees, inmiddels is de vierde generatie werkzaam in het bedrijf. Door bijna 60 jaar aan ervaring en kennis is Wilms Vlees de specialist in varkensvlees. Vandaag de dag verwerken Leon en Koen jr. Wilms samen met ca. 50 medewerkers 1 miljoen kg vlees per week.

Dagelijks vers uitgebeend.

In onze uitsnijderij maken wij uw producten dagelijks vers op elke gewenste snit. Door onze inzet en kennis kan u er zeker van zijn dat wij uw vlees altijd volgens uw specificaties leveren.

Kwaliteit.

Wat betekend beter leven keurmerk varkensvlees 1*

   Meer ruimte
   Betere afleiding tegen verveling
   Biggen worden niet gecasteerd
   Vervoer van boerderij en slachterij

Wilms Vlees is gecertificeerd voor BLK varken 1* thuis is korter

Meer weten? Kijk op www.beterleven.dierenbescherming.nl

Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel, Wilms vlees is dan ook gecertificeerd voor BRC AA niveau.